با کلیک روی +1 ما را در گوگل محبوب کنید
 
بهمن 93 - مجوز صادرات به عراق
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در ستایش انصار فرمود : ] به خدا آنان اسلام را پروراندند چنانکه کره اسب از شیر گرفته را پرورانند ، با توانگرى و دستهاى بخشنده و زبانهاى برنده . [نهج البلاغه]
مجوز صادرات به عراق
 
صادرات به کردستان عراق

قوانین سرمایه گذاری در کردستان عراق

بازار یابی در کردستان عراق+تجارت در کردستان عراق+ثبت شرکت در کردستان عراق+مجوز صادرات به شمال عراق

مراکز مهم اقتصادی وتجاری کردستان عراق

1-   حکومت اقلیم کردستان: www.krg.org

2-   وزارت بازرگانی: www.kurdistanmot.com

3-   وزارت شهرداری و گردشگری: www.mom-krg.com

4-   وزارت پلان دانان (برنامه ریزی): www.mop-krg.org

5-   هیات سرمایه گذاری: www.kurdistanivestment.org

6-   بانک بین المللی کردستان: www.kibid.com

7-   پارلمان: www.perleman.org

8-   وزارت دادگستری : www.mojkurdistan.com

9-   گذرنامه و اقامت: www.rpn.radionawxo.org

10-وزارت برق: www.krgelectric.com

11-مواصلات (مخابرات): www.moc-krg.com

12- وزارت تعلیم عالی: www.moh-krg.org

13- وزارت کشاورزی: www.moakurdistan.com

14- سازمان آمار: www.krso.net

 


نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 11:59 عصر     |     () نظر
 
آخرین اخبار اقتصادی عراق
اردوگاه آوارگان ایزدی در نزدیکی زاخو با حضور ادریس بارزانی و دیپلماتهای کشورمان و اروپایی در 15 کیلومتر زاخو افتتاح شد. این اردوگاه با تمام تجهیزات مورد نیاز مردم ایزدی دارای 3 هزار کانکس برای آوارگان ایزدی است.
یک تیم تخصصی پزشکان علوم پزشکی دانشگاه کرمانشاه طی سه روز گذشته منتهی به 13 بهمن 1393 بیش از 1500 نفر از مردم کفری و کلار را در استان سلیمانیه مداوا کردند. این پزشکان که از متخصصان مغز و اعصاب ، جراحی عمومی، داخلی ، بیهوشی، زنان و زایمان ، اطفال ، روانپزشک و قلب هستند روز جمعه وارد کفری و کلار شدند.
روز یکشنبه آقای فلاح مصطفی مسئول روابط خارجی اقلیم کردستان عراق درنشست توجیهی با دیپلماتهای مقیم اربیل ، مهمترین تحولات داخلی اقلیم , اوضاع جبهه های جنگ با داعش ، تحولات روابط با دولت مرکزی عراق و شامل تصویب بودجه ، توافق اربیل - بغداد ، تاثیرات ضربات هوایی ائتلاف بین المللی علیه داعش ، روابط خارجی ، اوضاع کمپ های اوارگان و کمک های مورد نیاز و نیز آخرین وضعیت گروه هیات دیپلماتیک در اقلیم برای دیپلماتهای مقیم تشریح گردید. در این جلسه به برخی سئوالات دیپلماتها نیز پاسخ داده و از نمایندگان کشورهای کمک کننده به اقلیم تقدیر بعمل آمد.
ایرنا به نقل از محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی : روابط ایران و عراق در ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و کشاورزی روبه گسترش است به طوری که توافقات خوبی با اقلیم کردستان در بخش های مسائل مختلف آموزشی، تحقیقاتی، همکاری های علمی، اجرایی، فنی در بخش های امور دام، قرنطینه، بهداشت دام و طیور به عمل آورده ایم. عبدالستار مجید قادر وزیر کشاورزی و منابع آب اقلیم : ایران آمادگی دارد تا تجربیات خود در بخش کشاورزی را در اختیار اقلیم کردستان عراق بگذارد تا با توسعه همکاری ها منافع هر دو کشور تامین شود. ایران در زمینه کشاورزی و منابع طبیعی و آب خیلی پیشرفت داشته و برای همین ما پروژه ای آماده کرده ایم، تا روی آن کار کنیم و با جمهوری اسلامی ایران به امضا برسانیم. در این تفاهم نامه حفظ جنگل ها و حفظ آنها از آتش سوزی، حفظ حیوانات وحشی در کوهستان، تبادل اطلاعات تخصصی در زمینه تولیدات کشاورزی، دام و طیور، تأمین موقعیت های تحصیلی در سطوح عالی دانشگاهی از اهداف ماست که امیدواریم با کمک جمهوری اسلامی ایران به این موارد نائل شویم. وزیر کشاورزی و منابع آب اقلیم کردستان در این دیدار از مسئولان ایرانی خواست تا از تغییر مسیر رودی که به سمت سد سیروان در کردستان عراق سرازیر می شود، جلوگیری کنند، چرا که این امر مشکلاتی را برای مردم کردستان به وجود خواهد آورد. وی تصریح کرد: در همین راستا ما به شرکت ها و تجار ایرانی فرصت می دهیم تا در بخش های کشاورزی و زراعی در اقلیم کردستان عراق سرمایه گذاری کنند و این مهم در راستای منفعت ایران و اقلیم کردستان خواهد بود.
مدرسه ایرانی برای تحصیل فرزندان ایرانیان مقیم استان اربیل در سال آینده تحصیلی ثبت نام می نماید. اولیاء محترم می توانند با مدیر مدرسه تماس و مشورت های لازم را با ایشان بعمل آورند.
آقای سعدی احمد پیره در ملاقات با سرکنسول مرتضی عبادی در خصوص تحولات سیاسی منطقه اقلیم کردستان عراق ، اوضاع جبهه ها و مبارزه کردها با تروریسم داعش ، و تحولات بین المللی را بحث و تبادل نظر کرد.
در ملاقات آقای مرتضی عبادی با آقای دکتر خالد عبدالرحمن دوسکی وزیر فرهنگ و جوانان اقلیم کردستان عراق ، توسعه و تقویت همکاریهای فرهنگی و تبادل هیات بین نهاد های ذیربط و راه های تقویت تبادل هیات های ورزشی بحث و تبادل نظر شد.
در ملاقات آقای سرکنسول با آقای دکتر سامال سردار وزیر بازرگانی و صنعت اقلیم کردستان عراق ، زمینه های توسعه و تقویت مناسبات در امر بازرگانی و صنعتی بحث و تبادل نظر شد.
بنا به هماهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در اربیل یک تیم 12 نفره پزشکان متخصصین ایرانی جهت معالجه آوارگان جنگ و محرومین کردستان عراق در شهرهای اطراف اربیل مستقر شده اند.

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 11:39 عصر     |     () نظر
 
اخذ گواهی مبداء

بعد از گرفتن گواهی مبدا ء از اتاق بازرگانی تهران صادرکنندگان به عراق می بایست  آن را برای مهر وامضاء به سفارت عراق ووزارت امور خارجه ببرند 

وزارت امورخارجه

   تلفنخانه : 61151 009821

   دورنگار : 66743149 009821

 آدرس :

ایران – تهران – میدان امام خمینی – خیابان امام خمینی – وزارت امور خارجه

 


نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 11:27 عصر     |     () نظر
 
تجارت در اربیل وسلیمانیه

توصیه های مسافرتی سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران در اربیل و سلیمانیه (اقلیم کردستان عراق)

قوانین و مقررات ویژه سفر به اقلیم کردستان عراق به شرح زیر می باشد:

1.   برای سفر به اقلیم کردستان نیاز به دریافت ویزا نبوده و در بدو ورود، مجوز اقامت 15 روزه صادر می گردد. در صورت نیاز به اقامت بیشتر، قبل از پایان 15روز لازم است نسبت به تمدید اقامت اقدام نمایند.

2.   مجوز ورود به اقلیم کردستان صرفا جهت سفر به استانهای سلیمانیه، اربیل و دهوک بوده و نادیده گرفتن این موضوع و سفر به مناطق دیگر از جمله کرکوک، بغداد، کربلا، نجف، سامرا  و... غیر قانونی بوده و متخلفین بازداشت، زندانی و جریمه خواهند شد.

3.   مسافرین ایرانی جهت ورود به اقلیم کردستان عراق نیازمند داشتن گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار می باشند.

4.   مسافرین از گذرنامه خود به دقت مراقبت و در طول سفر آنرا همراه داشته باشند، چون پست های ایست بازرسی زیادی وجود دارد و در هر بازدید گذرنامه مسافر رویت می گردد.

5.   مسافرین از واگذاری گذرنامه به اشخاص غیر مسئول خودداری نموده و درصورت مفقود شدن گذرنامه، سریعا مراتب را به سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران در اربیل یا سلیمانیه اطلاع دهند. 

6.   نظر به برخورد شدید دولت اقلیم کردستان و نیز دولت مرکزی با هرگونه جابجائی، خرید و فروش و استعمال مواد مخدر، دارندگان هرگونه مواد مخدر(به هر مقدار حتی برای مصرف شخصی)، قرص های مسکن قوی و مواد روان گردان، به 3 تا 20 سال زندان محکوم خواهند شد.

7.   از آغاز سال 2012 به همراه داشتن هرگونه اسلحه و مهمات در اقلیم کردستان ممنوع می باشد.

8.   در صورتی که با خودروی شخصی خود مسافرت می کنید، قبل از رسیدن به پست های ایست و بازرسی که در اقلیم کردستان سیطره نامیده می شوند، سرعت خودرو  را کاهش داده و با پایین آوردن شیشه راننده، آماده پاسخگوئی  به مامور مربوطه  باشید (در غیراینصورت توهین به مأمور تلقی می گردد).

9.   تجار قبل از ورود به اقلیم کردستان در خصوص نحوه تجارت در این منطقه تحقیق نموده و از تردد اضافی قبل از گرفتن اقامت و ثبت شرکت پرهیز نمایند.

10.  در مبادلات تجاری حتی المقدور سعی شود مبادلات بصورت نقدی و بر پایه دلار صورت گیرد.

11.  سرکنسولگری های جمهوری اسلامی ایران در اربیل و سلیمانیه، جهت کمک به ایرانیان آماده ارائه مشورت، راهنمایی و کمک می باشند.

12.  شماره های سرکنسولگری ج.ا.ایران- اربیل: 009647504228444 - 00964662222444

13.  شماره های سرکنسولگری ج.ا.ایران - سلیمانیه: 3104222 ( 53 ) ( 00964 ) 194848 319 ( 53 ) ( 00964 )

یه های مسافرتی سفارت جمهوری اسلامی ایران- بغداد

1- هموطنان فقط در قالب کاروان های معتبر حج و زیارت برای زیارت عتبات عالیات به عراق عازم شده و از سفر بصورت انفرادی اجتناب نمایند. مسافرت به عراق با روادید زیارتی انفرادی برای افراد مشکلاتی را بهمراه دارد که بعضا در هنگام اتفافات و حوادث بدون کمک و مترجم باقی مانده و تا اقدام نمایندگی ها خسارات جبران ناپذیری را برای آنان به بار می آورد.

2- از آنجائیکه ورود غیرمجاز به خاک عراق، مجازات سنگین و حبس طولانی مدت (2 تا 10 سال) را در بردارد، لذا افراد به هیچ عنوان نباید به امید زیارت عتبات عالیات به صورت غیر مجاز وارد خاک عراق شوند، شایان ذکر است که در صورت ورود غیرمجاز، هیچ گونه تخفیفی از سوی مقامات قضائی عراق در این زمینه اعمال نخواهد شد.

3- در برخی موارد بعلت ازدحام و تعدد نفرات در مرزهای ورودی کشور عراق، مهر ورود توسط متصدیان مرزی سهوا در گذرنامه زائر درج نمی گردد، لذا لازم است هموطنان از ممهور شدن گذرنامه خود به مهر ورود به کشور عراق اطمینان حاصل نمایند تا هنگام خروج با مشکل روبرو نگردند.

4- زائرین نسبت به حفظ گذرنامه و سایر اسناد و مدارک هویتی خود جدیت لازم را معمول داشته و بمنظور اطمینان بیشتر اسناد و مدارک خود را  نزد مسئولین کاروان ها نگهداری نمایند.

5- با توجه به وضعیت ویژه (کنترلهای ضد تروریستی) کمال همکاری با نیروی نظامی انجام و به هنگام بازرسی های امنیتی، با حوصله و خونسردی کامل با مامورین برخورد نمایند.

6-  فیلم برداری از اماکن و ادوات نظامی ممنوع و هموطنان جدا از این امر خودداری نمایند.

7- با توجه به احتمال ابتلاء به بیمای های محیطی، رعایت بهداشت و استفاده از تغذیه مناسب ضروری می باشد.

8- حمل هرگونه مواد مخدر حتی به مقدار خیلی کم و برای مصرف شخصی و یا به عنوان دارو، نزد محاکم عراقی قابل قبول نبوده و احکام سنگینی را برای حامل در برخواهد داشت.

9-   مراجعه زوار به صرافی ها و اماکن مشابه زیارتی دور از محل اقامت بدون هماهنگی با مسئولین کاروانها، خطر بدام افتادن در دام شیادان و احتمال ربوده شدن فرد و یا سرقت پول را بهمراه دارد.

10-                  بهتر است زائرین محترم با گذرنامه مستقل مسافرت نمایند تا در هنگام حوادث احتمالی (فوت صاحب یا یکی از همراهان مندرج در گذرنامه) مشکلات تفکیک از گذرنامه و غیره پیش نیاید.

11-                  از هر گونه برخورد کلامی غیرمعمول با مأموران نظامی و امنیتی اجتناب نمایند.

12-                  در هنگام زیارت عتبات عالیات، از انجام اعمال خارج از عرف و رویه های عمومی مذهب شیعه جدا خودداری نمایند.

13-                  همراه داشتن تصویر شناسنامه، کارت ملی و چند قطعه عکس، درصورت مفقودشدن گذرنامه ضروری می باشد.

14-                  به همراه داشتن آدرس دقیق بستگان و شماره تماس آنان در ایران و هماهنگی با مسئولین کاروانها برای مواقع اضطراری لازم است.

15-                  از خرید هرگونه وسایل غیر مجاز و نظامی مانند شوکر، باطوم، دستبند پلیس، جلیقه های مخصوص حمل سلاح و خشاب و غلاف اسلحه و همچنین از خرید انواع حیوانات مانند پرندگان زینتی و امثالهم خودداری گردد.

16-                   تجار و کادر فنی شرکتها که قصد سفر و یا اقامت در عراق را دارند، لازم است مدارک مورد نیاز خود را در ایران ترجمه و به تائید وزارت امور خارجه برسانند.

17-                  کسانی که بدلایلی ممکن است مجبور به تنظیم وکالت نامه در نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در عراق شوند، بهتر است متن وکالتنامه خود را قبلا با هماهنگی وکیل مربوطه و یا یکی از دفاتر اسناد در کشور تهیه و همراه خود داشته باشند.

18-                  برای تهیه وکالتنامه حضور موکل در نمایندگی و امضاء ذیل متن مربوطه ضروری بوده و می بایست با ارائه مدرک معتبر از قبیل گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی صورت پذیرد.

شماره تلفن سفارت جمهوری اسلامی ایران در بغداد:

0096415376339 


نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 9:34 عصر     |     () نظر
 
مجوزصادرات فولاد به عراق

 ابتدای فروردین تا پایان آذر 93 ، 262 هزار و 944 تن شمش آلومینیوم تولید شد که نشان‌دهنده افزایش بیش از 2 هزار تنی تولید، از برنامه پیش‌بینی شده است.

در این میان، 3 شرکت تولیدکننده آلومینیوم کشور شامل آلومینیوم ایران (ایرالکو) 135 هزار و 413 تن، المهدی 72 هزار و 966 تن و هرمزآل 54 هزار و 565 تن تولید کردند.

همچنین در این مدت، 188 هزار و 956 تن پودر آلومینا، 112 هزار و 708 تن آهک و 321 هزار و 225 تن هیدرات آلومینیوم توسط شرکت آلومینای ایران به تولید رسید.

3 شرکت تولیدکننده آلومینیوم در ماه آذر در مجموع 30 هزار و 280 تن شمش آلومینیوم تولید کردند

به نقل از سایت ماین نیوز

*******

به نقل از سایت ایلنا 1393-03-02

عضو سندیکای صنایع آلومینیوم با اشاره به اینکه دولت دید استراتژیک نسبت به این صنعت ندارد، گفت: آلومینیوم کالایی استراتژیک و در واقع انرژی پایدار مطرح است و در تمام صنایع دنیا یکی از بالا‌ترین مصارف را در بین گروه فلزات به خود اختصاص داده اما در ایران به عنوان یک کالای استراتژیک مطرح نشده است.

رسول احمدیان، عضو سندیکای صنایع آلومینیوم در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا با اشاره به اینکه میزان تولید شمش آلومینیوم در ایران بسیار پایین است و از کشورهای حاشیه خلیج فارس عقب هستیم، اظهار داشت: متاسفانه با اینکه در زمانی که آلومینیوم وارد ایران شد، صرفا در برخی از صنایع مانند در و پنجره، ظروف خانگی و ورق نام آلومینیوم مطرح شد این در حالی است که در دنیای امروز آلومینیوم در تولید بدنه هواپیما، قطعات ماهواره و موشک نیز کاربرد دارد.

وی با اشاره به اینکه توجیه اقتصادی سرمایه گذاری در صنعت آلومینیوم در ایران بسیار بالاست، گفت: انرژی در ایران به نسبت بسیاری از کشورهای دیگر ارزان بوده و در حوزه صادرات نیز صنعت آلومینیوم می‌تواند بسیار موفق عمل کند. در کشورهای منطقه این کالا به عنوان یک کالای استراتژیک مطرح شده و کارخانه‌های زیادی نیز در این کشور‌ها احداث شده که این وضعیت تهدیدی برای صنعت و بازار ما محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری سنگین کشورهای منطقه روی صنایع پایین دستی آلومینیوم اظهار کرد: در حال حاضر تولیدکنندگان شمش محصول خود را با قیمتی بیش از قیمتی که به خارج از کشور می‌فروشند به متقاضیان داخلی می‌فروشند که این باعث افزایش هزینه‌های تولید و قیمت تمام شده صنایع آلومینیوم کشور شده است.

عضو سندیکای صنایع آلومینیوم با انتقاد از واردات بی‌حد و حصر محصولات آلومینیومی به کشور طی سال قبل گفت: در سال قبل بزرگ‌ترین صادراتی که از ایران به کشورهای چین و ترکیه انجام شد، شمش آلومینیوم بود و در عین حال بزرگ‌ترین وارداتی نیز که به کشورمان صورت گرفت واردات مشتقات و محصولات آلومینیومی بود. در واقع ما شمش خام صادر کردیم و محصول با ارزش افزوده بالا وارد کردیم. این وضعیت نشان می‌دهد ما هیچ استراتژی برای این صنعت نداریم.

احمدیان افزود: سال قبل تعرفه واردات محصولات آلومینیومی به شدت کاهش یافت و در نتیجه خریداران به سمت واردات رفتند در حالی که کیفیت تولید داخل در شرایط مناسبی قرار دارد. کاهش شدید تعرفه باعث شد محصولات آلومینیومی به میزان زیاد از چین، ترکیه و بحرین وارد ایران شوند. امسال نیز تعرفه‌های پایین سال قبل تمدید شده است.

عضو سندیکای صنایع آلومینیوم با تاکید بر ضرورت مدیریت واردات محصولات آلومینیومی توضیح داد: پیشنهاد می‌شود محصولاتی که ما توان ساخت نداریم، اجازه واردات داشته باشند و محصولاتی که قابلیت تولید داریم به اندازه ظرفیت تامین بازار توسط تولید داخل، واردات آن‌ها مدیریت شود. متاسفانه در حال حاضر واردات محصولات مشابه تولید داخل در حوزه آلومینیوم بسیار زیاد است.

وی خاطرنشان کرد: نرخ سود بانکی برای صنایع در خارج از کشور 7 درصد است. در ترکیه نیز همین طور است اما در کشور ما 20 تا 24 درصد است و اگر به موقع هم بازپرداخت نشود، 6 درصد مرکب به بدهی اضافه می‌شود. با این روند نمی‌شود انتظار توسعه صنعت آلومینیوم را داشت.

احمدیان همچنین گفت: تاکنون نیازسنجی و ظرفیت سنجی در کشور در این زمینه انجام نشده است. در این شرایط آمار واردات در واقع‌‌ همان آمار مصرف شده است. از سوی دیگر کد موسوم به «سایر» در بین تعرفه‌های وارداتی به آفتی تبدیل شده است. بسیاری از تجار کالاهای مشابه تولید داخل را که تعرفه واردات آن‌ها بالاست، وارد کد تعرفه‌ای «سایر» کرده و از این طریق آن کالا را به راحتی وارد کشور می‌کنند. ما نامه نگاری کردیم تا مدیریت کد تعرفه‌ای «سایر» به سندیکای صنایع آلومینیوم سپرده شود تا در این زمینه شفاف سازی شود.

وی همچنین با اشاره به برگزاری سومین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران در روزهای چهارم و پنجم خرداد ماه اظهار کرد: برگزاری این کنفرانس توانسته جایگاه صنعت آلومینیوم ایران را در دنیا ارتقا داده و امیدواریم این کنفرانس بتواند علاوه بر موضوعات علمی در زمینه نشان دادن فرصتهای سرمایه گذاری خارجی در صنعت آلومینیوم ایران نیز موفق عمل کند.


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 8:41 عصر     |     () نظر
 
کالاهای ممنوعه واردات و صادرات

صادر کنندگان ضایعات مس وآلومینیوم توجه داشته باشند :
قراضه آلومینیوم دارای کد تعرفه 76020000 و قراضه مس دارای کد تعرفه74040000 هستند . درخصوص واردات ضایعات قراضه می بایست مجوز سازمان انرژِی هسته ای را اخذ نمایید که البته این سازمان در بسیاری از موارد (مخصوصا از کشو ر عراق ) این ضایعات را پس از آزمایش حاوی تشعشعات رادیو اکتیو تشخیص داده است . لذا قبل از اقدام برای کسب اطلاعات دقیق تر با دفتر واردات گمرک ایران در تماس باشید .
*****
لیست کامل کالاهای منع واردات و صادرات17/08/1391
فهرست کالاهای وارداتی لوکس و غیرضرور که با تصویب جدید دولت، ثبت سفارش آنها متوقف شد، منتشر شد.

فهرست کامل کالاهای لوکس و غیرضرور وارداتی که ثبت سفارش آنها با تصمیم جدید دولت متوقف شده، به شرح ذیل است:

 1. لوازم خانگی

2. پوشاک

3. لوازم بهداشتی (صابون،شامپو، خمیردندان، نخ دندان، شوینده دندان و ..)

4. کلیه اقلام کشاورزی

5. خودرو

7. لوستر

9. مبلمان

10. انواع وسایل آشپزخانه

11. ظروف آشپزخانه

12.لامپ کم مصرف

13. کولر آبی

14. نواع ماهی به غیر از تن

15. انواع گل

16. انواع ابمیوه و نوشابه

17. ادویه بسته بندی شده

18. کاکائو، قهوه،پودر کاکائو، شکلات، شیرینی

19. مربا، ژله و مارمالات

20. برخی از گازهای نفتی

21. لوازم آرایشی صورت و مو

22. واکس

23. انواع شمع و کبریت

24. حشره کش های خانگی

25. وان

26. دستشویی

27. ظرفشویی

28. مصنوعات پلاستیکی

29. لوازم لباس

30، چرم و پوست دباغی شده

31. چمدان

32. مصنوعات نجاری و چوبی

33. صنایع دستی

34. مصنوعات سبدبافی

35. پتو و زیرانداز

36. نواع کاغذدیواری و کاغذ توالت

37. انواع لوازم التحریر

38. فرش و کفپوش ها از مواد نفتی

39. پالتو و نیم پالتو

40. کفش

41. چتر

42. انواع سنگ های تراش خورده

43. برخی از مصالح ساختمانی (آجر، سفال، کاشی، موزاییک)

44. انواع مجسمه ها

45. جواهر آلات و زیورآلات

46. نجاری

47. اجاق گاز و فر

48. رادیاتور

49. ابزارهای دستی (انبردست، دم باریک،آچار)

50. مصنوعات از مس

51. قفسه بایگانی

52. تلفن ثابت

53. موتورسیکلت

54. دوچرخه

55. قایق های تفریحی

56. ساعت مچی

57. لوازم موسیقی

58. چراغ و وسایل روشنایی

59. اسباب بازی

60. فندک و پیپ

61. تابلوی نقاشی

62. انواع سس ها

63. لوله و شیلنگ

64. لوازم پلیمری

65. محافظ بهداشتی

66. پروفیل روکش شده

67. تخته فیبری کار شده

68. آخال پنبه

69. مصنوعات آلومینیوم

70. ماشین حساب

71. باتری و قوه ها

72. پلاتین ساخته شده

73. باتری ماشین

74. میکروفن و بلندگو

75. دیسک و سی دی

76. موبایل

77.رایانه و اجزای آن

  سازمان توسعه تجارت ایران 39 ردیف تعرفه مشمول ممنوعیت صادرات را به گمرک جمهوری اسلامی ابلاغ کرد.متن نامه به شرح زیر است:

 احتراما، با عنایت به مصوبه شماره 134268 / ت 47898 ه مورخ 1391.7.8 هیات وزیران و پیرو نامه شماره 91.210.4106 مورخ 1391.8.8 و حسب نظر سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان، بدینوسیله اقلام مشمول ممنوعیت صادرات در قالب جدول A1  زیر تعیین می‌گردد. خواهشمند است با رعایت مفاد ماده 11 مکرر آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات مراتب جهت اقدام لازم به گمرکات اجرایی کشور ابلاغ گردد.

 جدول A1: کالاهای مشمول ممنوعیت صادرات

 1 - گندم ردیف تعرفه 1001

 2 - آرد گندم ردیف تعرفه 11010000

 3 - شکر خام و سفید و قرمز ردیف تعرفه 1701

 4 - گوشت قرمز ردیف تعرفه 0201 - 0202 - 0204

 5- جو ردیف تعرفه 10031000- 10039000

 6 - ذرت دامی ردیف تعرفه 10051020

 7- کنجاله سویا ردیف تعرفه 23040000

 8 - انواع دانه‌های روغنی ردیف تعرفه  1201 - 1205 - 12060000 - 12079920

 9 - شیرخشک ردیف تعرفه 0402

 10 - انوع کره ردیف تعرفه 04051010 - 04051020 - 15171000 - 15179090

 11 - انواع روغن‌های خام و خوراکی ردیف تعرفه 1507 - 1511 - 1512 - 1514 - 15152100 - 15152900

 12 - شمش فولادی (اسلب، بیلت، بلوم) ردیف تعرفه 72061000 - 72045000 - 7201 - 7207

 13 - شمش آلومینیوم ردیف تعرفه 76011000 - 76012000

 14 - قراضه فلزات ردیف تعرفه 7204 - 76020000 - 74040000

 15 - دام زنده سبک و سنگین ردیف تعرفه 0102 - 0104

 16 - لاستیک خودرو ردیف تعرفه 4011 - 4012

 17 - آخال کاغذ ردیف تعرفه 4407

 18 - سولفور مولیبدن ردیف تعرفه 28309030

 19 - اکسید مولیبدن ردیف تعرفه 28258000

 20- انواع چوب ردیف تعرفه 4401 - 4402 - 4403 - 4404 - 4406

 21 - وت بلو ردیف تعرفه 4104 - 4105 - 4106

 22 - پوست خام ردیف تعرفه 4101 - 4102

 23 - انواع پنبه ردیف تعرفه 520100 - 5202 - 52030000

 24 - دوده کربن ردیف تعرفه 28030000

 25 - سولفات سدیم ردیف تعرفه 28331900

 26 - کربنات سدیم ردیف تعرفه 28362000

 27 - اسید سولفونیک ردیف تعرفه 28112900

 28 - جوش شیرین ردیف تعرفه 28363090

 29 - پلی پروپیلین ردیف تعرفه 390210

 30 - پلی اتیلن ترفنالات ردیف تعرفه 390760

 31- پلی استایرن ردیف تعرفه 3903

 32 - دی اکتیل فنالات ردیف تعرفه 29173200

 33- اگریلونیتریل بوتادین استایرن ردیف تعرفه 39033000

 34- پلی بتادین رابر ردیف تعرفه 40022000

 35- وینیل استات مونومر ردیف تعرفه 29153200

 36 - استایرن بوتادین رابر ردیف تعرفه 40021900 و 40021100

 37- اتانول آمین‌ها ردیف تعرفه 29221110 - 29221220 - 29221310

 38 - انواع ضایعات پلیمری ردیف تعرفه 3915

 39 - انواع کاغذ ردیف تعرفه 48010000 - 4802 - 4805121 - 4805129 - 48051910 - 4805199


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 7:4 عصر     |     () نظر
 
مجوزصادرات به عراق+اخبار عراق

از ده سال گذشته تاکنون این اولین بار بود که خیابان های بغداد پس از ساعت 12 شب مملو از خودروهای شخصی شهروندان بود.
بر اساس قانون منع آمد و شد که ده سال در بغداد اجرا شد عبور و مرور از نیمه شب تا صبح ممنوع بود و در مناسبت های مختلف این زمان ممنوعیت افزایش می یافت.
کمیسیون امنیت شورای اداری بغداد اعلام کرد : «اقدام العبادی بعد از لغو قانون آمد و شد شبانه در بغداد ، بازرسی شبانه منازل مشکوک خواهد بود.»
عقیل الطریحی استاندار کربلاء نیز لغو قانون منع آمد و شد در این استان را خواستار شده است.

*********

برداشته شدن قانون منع عبور ومرور در بغداد منجر به جشن وپایکوبی  مردم در بغداد شد به گزارش کارگذار شرکت مشاوران ایران  در بغداد آقای محمد فهیم عبدالله  دیشب مردم تا پاسی از شب گذشته در خیابان ها مشغول جشن وپایکوبی بودند کسبه ومغازه هانیز از این موضوع ابراز خرسندی کردند الی الخصوص مغازه های اغذیه فروشی وکافه ها که مشتریان زیادی در انها جمع شده مشغول شادمانی بودند.

 

محمد فهیم عبدالله -بغداد 

 


کلمات کلیدی: مجوزصادرات به عراق

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 6:37 عصر     |     () نظر
 
تلفن مراجع بازرسی کننده ایرانی مهم جهت مشکلا ت صادراتی

جهت واردات ضایعات فلزی آلومینیومی-باتری کهنه  از عراق

جهت صادرات مواداولیه وفرآوری شده  دارای ترکیبات کادمیوم-باریوم-کبالت 

 به منظور انجام بازرسی در گمرک با شماره تلفن زیرتماس بگیرید :

سازمان انرژی اتمی =02182067306

جهت صادرات وواردات دام زنده وسایر نهاده های دامی به منظور انجام بازرسی وقرنطینه وصدور پروانه صادرات با شماره زیر تماس حاصل فرمایید

سازمان دامپزشکی =02188953400 داخلی 231

جهت صادرات یا واردات تجهیزات پزشکی با شماره تلفن اداره نظارت برتجهیزات پزشکی جهت انجام بازرسی هماهنگ فرمایید:

اداره کل تجهیزات پزشکی=02188895270 داخلی 501


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/20:: 6:25 عصر     |     () نظر
 
وضعیت صادرات سیمان

اخذ مجوز سریع سیمان جهت صادرات به عراق 3روزه همراه با خدمات تامین و ترخیص در مرزمهران

سیمان ایلام -سیمان غرب-سیمان هگمتان با قیمت مناسب

09183519159

09185439439

 

کم نیستند تعداد کارخانه‌های سیمانی که این روز‌ها با مشکل فروش محصولات خود مواجه‌اند.

برخی دلیل اصلی این امر را در رکود داخلی صنعت سیمان کشور به دلیل پایین آمدن فروش مصالح ساختمانی می‌دانند و برخی دیگر با اشاره به صادرات بخشی از سیمان کشور به کشورهایی مانند عراق معتقدند همزمان با حضور گروه تروریستی داعش در منطقه و تبعات بحران اقتصادی ناشی از آن عملا بخشی از صادرات سیمانی متوقف شده است. البته باید گفت، گرچه میزان صادرات سیمان به کشورهایی مانند عراق 10 تن از 100 تن تولید داخلی سیمان شرکت‌های سیمانی را دربر می‌گرفت اما منابع کارگری توقف همین درصد کم را در شرایطی که با رکود بازار داخلی مواجه هستیم حائز اهمیت می‌دانند. «مرتضی لطفی» مدیر عامل و عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذار سیمان تامین وابسته به هلدینگ فارس خوزستان، ضمن تایید خبر رکود صادرات سیمان به کشورهایی چون عراق و اثرات ناشی از آن عمده‌ترین دلیل رکود بازار سیمان را کم بودن تقاضا در بازار داخلی عنوان کرد و گفت: اگرچه این امر بی‌تاثیر نبوده با تلاش‌هایی که در حوزه? توسعه? تجارت صورت گرفته بازارهای جدیدی مثل مصر، کویت و قطر و کشورهای cis مشمول صادرات سیمان شده‌اند. وی از رشد فروش سیمان در شش ماهه? اول سال و در بخش صادرات خبر داد و گفت: خوشبختانه در شش ماهه? اول سال رشد چشمگیری داشتیم و پیش بینی ما این است که تا پایان سال به 20 میلیون تن صادرات دست پیدا کنیم، البته اگر قضیه? داعش در عراق پیش نمی‌آمد ما قطعا شرایط بهتری در حوزه? صادرات داشتیم». علی رغم باز شدن کانال‌های جدید صادراتی در حوزه? CIS به نظر می‌رسد مشکل اصلی در رکود بازار داخلی فروش سیمان است. مرتضی لطفی در این باره به ایلنا گفت: «باید توجه داشته باشید سیمان جزء کالاهایی است که بیشتر مصرف داخلی دارد، شعاع جا به جایی این کالا بیش از سیصد کیلومتر نیست بنابراین بیشترین مصرفش، در تولیدات داخلی است. در همه جای دنیا هم علی رغم اینکه سال گذشته 4 میلیارد و هشتاد میلیون تن تولید شده فقط 150 میلیون آن صادر شده است و این نشان دهنده این است که سیمان کالایی با مصرف داخلی است. متاسفانه به دلیل سیاست گذاری‌هایی که در حوزه? ساخت و ساز وجود داشته ما نتوانسته‌ایم اهمیت خرید و فروش سیمان را برای مدیران صنایع جا بیاندازیم. به همین دلیل متاسفانه در سال جاری 7 درصد نسبت به سال گذشته افت فروش داشتیم و دلیل آن رکود حاکم برفروش سیمان و عدم ساخت و ساز بوده، که با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما پیش بینی این است که با رکود بیشتری هم مواجه خواهیم شد. اما اخیرا تفاهم نامه‌ای را با وزارت راه برای تامین سیمان جاده‌ای امضا کرده‌ایم که این ضرر را به نوعی جبران کنیم.» وی در خصوص معوقات حقوقی کارگران برخی شرکت‌های وابسته به هلدینگ فارس خوزستان به ایلنا گفت: «خوشبختانه مجموعه? صنایع سیمان کشور در بخش منابع انسانی با مشکل مواجه نبوده است اما در بخش تامین نقدینگی و بازپرداخت تسهیلات دریافتی خصوصا در حوزه? ارزی با افت شدت مواجه شده‌اند و عموما نتوانسته‌اند به تعهدات بانکی خود عمل کنند و این یکی از چالش‌های جدی واحد‌های تازه تاسیس است.»

تاریخ: 
 1393/09/01
منبع: 
 برگرفته از ایلنا

کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/11:: 2:50 صبح     |     () نظر
 
خدمات بازار یابی وترخیص در عراق


کلمات کلیدی:

نوشته شده توسط شبکه مشاوران ایران 93/11/11:: 2:11 صبح     |     () نظر
   1   2      >
درباره
صفحه‌های دیگر
لینک‌های روزانه
لیست یادداشت‌ها
لیست یادداشت‌ها
لیست یادداشت‌ها
پیوندها
آرشیو یادداشت‌ها